Poikaleiri

pe 8.11. kello 16.30 - la 9.11. kello 14.00

Kalajaisten leirikeskus

Lähde mukaan iloiseen poikaporukkaan!

Yhdessä isospoikien kanssa saadaan taas poikaporukalla touhuta sisällä ja ulkona. Ja mikä on KirkkoHupulaanen - sekin selviää leirin aikana.

Hinta 15€ sisältäen kuljetukset ja ruokailut.

Ilmoittautuminen alkaa 24.10 klo 9 www.ilmajoenseurakunta.fi tai soita kirkkoherranvirastoon puh. 064240410.

Lisätietoja Nina Koivumäki puh. 0505540629

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa