Klubi-ilta

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Tervetuloa rentoon ja kodikkaaseen joukkoon elämänläheisen sanan ja sävelen äärellä.

Seurakuntakoti Tuomi-Ahon klubi-illat ovat musiikkipitoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia.

Uskon evankeliumi

"Uskon evankeliumi" on raamattupiiri, jossa keskitytään kaikkein "julkeimpia" uskon ilmaisuja esittävään Raamatun kirjaan, Johanneksen evankeliumiin. Evankeliumia tutkitaan keskustellen, jokaisen osanottajan ajatuksia kunnioittaen.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)

Nojatuoli-illat ovat leppoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia haastatteluineen ja musiikkivieraineen.

Uskon evankeliumi