Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Perhekerhossa lapsilla eikä vanhemmilla ole ikärajoja.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen voi varata lapsille omat eväät mukaan. Perhekerhossa tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä sämpylät. Kahvi/tee/mehu 0,50e, sämpylä 1e.

Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho on maksuton.

Tampere

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.