Tiistairuokailu

Tiistairuokailu Seurakuntakeskus

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyöntekijä tavattavissa Akin pajalla

Päiväkerho 50 v. juhla

Nyt on aika juhlia, sillä Ilmajoella on pidetty kerhoa päiväkerhoa 50 vuotta!

Diakoniatyöntekijä tavattavissa ikäpysäkillä Kotokartanossa

Voit tavata diakoniatyöntekijää samalla kun asioit ikäpysäkillä Kotokartanossa.