Kehitysvammaisten Raamattukerho

Muu tila

Raamattukerho kokoontuu kerran kuukaudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä.

Kokoontuminen Puistokodilla. Aiheena Job, josta kertomassa pappi Risto-Pekka Alhainen.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.
ma 18.11.2019 klo 9.00 - to 5.12.2019 klo 12.00

Seurakuntakeskus, Virastotalo

Lahjoita Joulukassi

Lahjoita Joulukassi Kauppalista

Tiistairuokailu

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.