Iltaperhekerho

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan! Kerhoon voi tulla jokainen iästä tai koosta riippumatta eli tämä on koko perheen kerho vauvasta vaariin. Ei ennakkoilmoittautumista. Iltaperhekerho on maksuton.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Vauvakirkko (Hartaus)

Vauvakirkossa voi vauvojen ja taaperoiden kanssa körötellä, musisoida ja tulla alttarille siunattavaksi. Mukaan voi ottaa helistimen kesto noin 30 min,