Kaikki yhtä perhettä

ke 20.11. kello 17.30 - kello 19.30

 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

"Kaikki yhtä perhettä" on ilta juuri sinulle. Tule mukaan askartelemaan, laulamaan, keskustelemaan, leikkimään tai vain oleilemaan. Ilta päättyy iltapalatarjoiluun.

Kaikki yhtä perhettä-ilta kokoaa väkeä vauvoista vaareihin ja mummoihin. Ilta järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.


Katso myös

ma 20.1. klo 13.00 -15.00

 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.
ti 21.1. klo 9.30 -11.30

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)
ti 21.1. klo 9.30 -11.30

 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä.