Kaikki yhtä perhettä

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

"Kaikki yhtä perhettä" on ilta juuri sinulle. Tule mukaan askartelemaan, laulamaan, keskustelemaan, leikkimään tai vain oleilemaan. Ilta päättyy iltapalatarjoiluun.

Kaikki yhtä perhettä-ilta kokoaa väkeä vauvoista vaareihin ja mummoihin. Ilta järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Pyhäkoulu

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.