Diakoniatyöntekijä Ikäpysäkillä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

to 21.11. kello 09.00 - kello 11.00

Muu tila

Ikäpysäkillä asioidessasi voit tavata myös diakoniatyöntekijän.

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella aivan tavallisista arkisista-asioista, talousasioista, elämän taitekohdista ja kriiseistä, sekä hengellisistä asioista. Osa kokee pienet lyhyet kohtaamiset riittävinä, mutta halutessasi voit varata diakoniatyöntekijältä myös ajan pidempää keskustelua tai useampaa tapaamista varten.
Ikäpysäkki sijaitsee Kotokartanossa Könnintiellä. (Könnintie 34, 60800 ILMAJOKI)
Diakoniatyöntekijä päivystää Ikäpysäkillä kerran kuukaudessa.


Katso myös

ma 20.1. klo 13.00 -15.00

 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.
ti 21.1. klo 9.30 -11.30

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)
ti 21.1. klo 9.30 -11.30

 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä.