Diakoniatyöntekijä Ikäpysäkillä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Ikäpysäkillä asioidessasi voit tavata myös diakoniatyöntekijän.

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella aivan tavallisista arkisista-asioista, talousasioista, elämän taitekohdista ja kriiseistä, sekä hengellisistä asioista. Osa kokee pienet lyhyet kohtaamiset riittävinä, mutta halutessasi voit varata diakoniatyöntekijältä myös ajan pidempää keskustelua tai useampaa tapaamista varten.
Ikäpysäkki sijaitsee Kotokartanossa Könnintiellä. (Könnintie 34, 60800 ILMAJOKI)
Diakoniatyöntekijä päivystää Ikäpysäkillä kerran kuukaudessa.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)