Diakoniatyöntekijä Ikäpysäkillä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Ikäpysäkillä asioidessasi voit tavata myös diakoniatyöntekijän.

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella aivan tavallisista arkisista-asioista, talousasioista, elämän taitekohdista ja kriiseistä, sekä hengellisistä asioista. Osa kokee pienet lyhyet kohtaamiset riittävinä, mutta halutessasi voit varata diakoniatyöntekijältä myös ajan pidempää keskustelua tai useampaa tapaamista varten.
Ikäpysäkki sijaitsee Kotokartanossa Könnintiellä. (Könnintie 34, 60800 ILMAJOKI)
Diakoniatyöntekijä päivystää Ikäpysäkillä kerran kuukaudessa.

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1