Dooriset

Tervetuloa lapsikuoroon!

Dooriset- kuoro koostuu alakouluikäisistä, ihanista, iloisista lapsista. Joka torstai kokoonnumme kolmeksi vartiksi laulamaan ja viettämään aikaa kavereiden kanssa. Välillä juomme mehua ja syömme keksiä. Ennalta sovittuina aikoina käymme kuoron kanssa avustamassa messuissa Ilmajoen kirkossa. Tervetuloa mukaan!

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho