Hiljaisuuden päivä

Hiljaisuuden päivä Kirkko

Tule levähtämään hetkiseksi hiljaisuudessa.

Päivän ohjaavat retriittiohjaajat Sirpa ja Juha Kurikka.

ILMOITTAUTUMINEN
Sitovat ilmoittautumiset 10.11.2019 mennessä: puh 050-3564560 tai sähköpostilla sirpa.kurikka@netikka.fi. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen erityisruokavalio. Päivään otetaan 15 ilmoittautunutta.

Päivä on osallistujille muuten maksuton, ruoka- ja kahvi yhteensä 8 e.

Osallistujille lähetetään etukäteen kirje jossa tarkempia tietoja.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)

Nojatuoli-illat ovat leppoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia haastatteluineen ja musiikkivieraineen.

Uskon evankeliumi

"Uskon evankeliumi" on raamattupiiri, jossa keskitytään kaikkein "julkeimpia" uskon ilmaisuja esittävään Raamatun kirjaan, Johanneksen evankeliumiin. Evankeliumia tutkitaan keskustellen, jokaisen osanottajan ajatuksia kunnioittaen.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)