Tiistairuokailu

Tiistairuokailu Seurakuntakeskus

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyöntekijä tavattavissa Akin pajalla

Diakoniatyöntekijä tavattavissa ikäpysäkillä Kotokartanossa

Voit tavata diakoniatyöntekijää samalla kun asioit ikäpysäkillä Kotokartanossa.

Leirikeskus Kaaranmännikkö Lapua

Sururyhmä