Laulun lähde

Tervetuloa Laulun lähde- kuoroon!

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro. Laulamme kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja ja mehutauolla jutustelemme niitä näitä. Kerran kuussa pyrimme käymään sunnuntai-aamun messuissa avustamassa. Tule rohkeasti mukaan, kuorossa laulaminen on mukavaa. Samalla pidämme yllä sosiaalisia suhteita! Tervetuloa!

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Vauvakirkko (Hartaus)

Vauvakirkossa voi vauvojen ja taaperoiden kanssa körötellä, musisoida ja tulla alttarille siunattavaksi. Mukaan voi ottaa helistimen kesto noin 30 min,

Yhteisvastuukeräyksen infoilta

Yhteisvastuukeräyksen kohteiden esittely ja materiaalin jako. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.