Tiistairuokailu

Tiistairuokailu Seurakuntakeskus

Tiistairuokailu on avoin ruokailu kaikille vauvasta vaariin. Se järjestetään joka viikko läpi vuoden, poikkeuksena on erikseen ilmoitettavat joulun välipäivät sekä tiistaille osuvat arkipyhät. Ruokailussa on tarjolla lämmin ateria ja jälkiruoka. Vapaaehtoinen ruokamaksu on 2-4 €. Ruokailu on seurakuntakeskuksen Leipäsalissa.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyöntekijä tavattavissa ikäpysäkillä Kotokartanossa

Voit tavata diakoniatyöntekijää samalla kun asioit ikäpysäkillä Kotokartanossa.

Leirikeskus Kaaranmännikkö Lapua

Sururyhmä

Itsemurhan kautta läheisensä menettäneille

Omaishoitajien ja läheisten vertaistapaaminen

Aloitetaan kirkossa, kirkon historiaa ja tarinoita, pastori Alhainen.
Siirrytään Kellosaliin kahville n. klo 14-14:15.