Nyt syttyy valot tuhannet

Nyt syttyy valot tuhannet Seurakuntakeskus

Projektikuoro Tiukun jouluinen iltamusiikki. Kuoroa johtaa Terttu Iso-Oja, säestys Riikka Setälä, hartaus Maria Siekkinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Käsiohjelmista saatu tuotto ohjataan diakoniatyön kautta ilmajokisille avuntarvitsijoille. Tervetuloa!

Kuoron laulajat tulevat Ilmajoelta, Seinäjoelta, Peräseinäjoelta ja Jalasjärveltä. Suurin osa heistä on klassisen laulun harrastajia ja Terttu Iso-Ojan lauluoppilaita, mukana on myös lisävahvistuksia.

Tämä kuorokokoonpano on koottu nimenomaan tätä iltamusiikkia varten. Kuoro on harjoitellut yhdessä vain muutaman kerran. Laulajat ovat tehneet itsenäisesti harjoitustyötä omien stemmojen kanssa etukäteen. Ilmajoki-opisto on mahdollistanut tällaisen kuorokokeilun.

Konsertin järjestävät Ilmajoki-opisto ja Ilmajoen seurakunta.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)

Nojatuoli-illat ovat leppoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia haastatteluineen ja musiikkivieraineen.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta

Yhteisvastuun hyväksi kirkkokonsertti, konsertin jälkeen kahvitus seurakuntakeskuksen Leipäsalissa

Kirkkokonsertin jälkeen pullakahvit seurakuntakeskuksen Leipäsalissa