Nyt syttyy valot tuhannet

la 14.12. kello 18.00 - la 14.12. kello 19.00

Projektikuoro Tiukun jouluinen iltamusiikki. Kuoroa johtaa Terttu Iso-Oja, säestys Riikka Setälä, hartaus Maria Siekkinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Käsiohjelmista saatu tuotto ohjataan diakoniatyön kautta ilmajokisille avuntarvitsijoille. Tervetuloa!

Kuoron laulajat tulevat Ilmajoelta, Seinäjoelta, Peräseinäjoelta ja Jalasjärveltä. Suurin osa heistä on klassisen laulun harrastajia ja Terttu Iso-Ojan lauluoppilaita, mukana on myös lisävahvistuksia.

Tämä kuorokokoonpano on koottu nimenomaan tätä iltamusiikkia varten. Kuoro on harjoitellut yhdessä vain muutaman kerran. Laulajat ovat tehneet itsenäisesti harjoitustyötä omien stemmojen kanssa etukäteen. Ilmajoki-opisto on mahdollistanut tällaisen kuorokokeilun.

Konsertin järjestävät Ilmajoki-opisto ja Ilmajoen seurakunta.