Pyhäkoulu

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita kuten kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista laulujen, Raamatun kertomusten, askarteluiden ja leikin avulla. Ohjaajina toimivat pyhäkoulun ohjaajat.

Sley.n Kyrönjokiosaston vuosikokous

Sley.n Kyrönjokiosaston vuosikokous. Mm. katsaus menneisiin tapahtumiin.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37