Jouluinen hetki

Kirkko

Susanna Erkinheimo ja Katriina Mäki konsertoivat jouluisessa tunnelmassa. Mukana myös Katriinan isoveli, Petri Honkaniemi. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!

"Olemme tällä kokoonpanolla pitäneet jo perinteeksi muodostuneen jouluisen konsertin Laihialla. Nyt on hetki, kun tahdomme tuoda sen myös Ilmajoelle. Ilmajoki on aina tuntunut meistä toiselta kodilta, koska Katriinan ja Petrin äiti, Susannan mumma, on kotoisin Nopankylästä. Meillä on tiiviit yhteydet Ilmajoelle ja Ilmajoen kirkko on meille tärkeä paikka. Katriina ja Susanna saivat jo kevään korvilla tilaisuuden esiintyä Ilmajoen kirkossa, Korsuveljien järjestämässä konsertissa. Se vahvisti ajatusta Ilmajoella järjestettävästä konsertista.

Joulu on kaikessa pyhyydessään kiireistä aikaa, eikä ihmisillä enää ole aikaa pysähtyä. Siksi konserttimme ajankohta on joulun jälkeen. Silloin on hyvä hetki viettää jouluinen hetki, hiljentyen ja nauttien vielä joulun tunnelmasta.

Konserttimme sisältää sekä klassista musiikkia, että ikivihreitä joululauluja. Joulu on meille tärkeä juhla ja mukanamme kulkee vahvasti sekä meidän lapsuudestamme, että vanhempiemme lapsuudesta tutut laulut.

Meitä säestää vaasalainen Anton Yli-Kallio ja Kankaanpään musiikkiopistossa, sekä Karvian kunnassa kulttuurin parissa vaikuttava huilisti Tiina-Kaisa Aro-Heinilä. Molemmat ovat todella taitavia muusikoita. Anton on ollut alusta asti joulukonserteissamme  mukana.

Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi jouluiseen hetkeen kanssamme. Konsertti on ilmainen, mutta käsiohjelma maksaa käteismaksuna 10€. Terveisin Katriina ja Susanna"

Nyt syttyy valot tuhannet

Projektikuoro Tiukun jouluinen iltamusiikki. Kuoroa johtaa Terttu Iso-Oja, säestys Riikka Setälä, hartaus Maria Siekkinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Käsiohjelmista saatu tuotto ohjataan diakoniatyön kautta ilmajokisille avuntarvitsijoille. Tervetuloa!

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Musiikkitilaisuus