Perhetupa

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua. Voit varata omat eväät mukaan. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. (0,50e). sekä sämpylöitä (1e).

Ei ennakkoilmoittautumista. Perhetupa on maksuton.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Iltaperhekerho (Perhekerho)

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa ikäpysäkillä Kotokartanossa

Voit tavata diakoniatyöntekijää samalla kun asioit ikäpysäkillä Kotokartanossa.