Vauvakirkko (Hartaus)

Kirkko

Vauvakirkossa voi vauvojen ja taaperoiden kanssa körötellä, musisoida ja tulla alttarille siunattavaksi. Mukaan voi ottaa helistimen kesto noin 30 min,

Vauvakirkkoon kutsutaan erityisesti vuoden 2019 aikana kastetut lapset perheineen, isovanhempineen ja kummeineen. Kirkkohetken jälkeen iltapalaa tarjolla seurakuntakeskuksessa.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Iltaperhekerho (Perhekerho)

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.