Yhteisvastuukeräyksen infoilta

Yhteisvastuukeräyksen kohteiden esittely ja materiaalin jako.

Yhteisvastuukeräyksen kotimaan ja ulkomaan kohteiden esittely. Keräysmateriaalin jako kerääjille.

Diakoniatyöntekijä

Vastuualueet: diakonian vapaaehtoistyö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, monikulttuurisuus, Yhteisvastuukeräys

Kirkkokahvilla tutustutaan Open Doors.in työhön

Messun jälkeen seurakuntakeskuksessa kirkkokahvin yhteydessä Jimmy Huhtala kertoo Open Doors.in kristillisestä työstä.

Riakoniaa. Diakoniapapin teologiset teesit.

Seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen on toiminut seurakunnassamme pappina jo lähes 10 vuotta, työaloinaan tiedotustyö, lapsityö ja nuorisotyö. Nyt hän on siirtymässä diakoniatyöhön. Alhainen esittää omat diakoniaan liittyvät teologiset suuntaviivansa.

Iltamusiikkia

Marit ja Mikot sekä mieskuoro IlkanMiehet esittävät omaa hengellistä musiikkiaan erikseen ja lopuksi yhdessä. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tervetuloa!