Yhteisvastuun tapahtuma

Yhteisvastuukeräyksen avausviikonlopun tapahtuma

Yhteisvastuukeräyksen juhlavuosi! Keräys täyttää 70-vuotta ja tämän vuoden keräys suuntaa varoja lapsiperheiden tukemiseen. Yhteistyössä seurakuntien kanssa ovat Mannerheimin lastensuojeluliitto sekä Pelastakaa Lapset ry.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)