Olopäivä (Diakoniapiiri, päiväpiiri tai kerho)

Olopäivä on mukavaa yhdessäoloa erilaisten aiheiden parissa kristillisyyden näkökulmasta.

Ennen Olopäivää on mahdollisuus osallistua Tiistairuokailuun srk-keskuksen Leipäsalissa klo 11 alkaen, vapaaehtoinen ruokamaksu 2-4e.
Olopäivän lopuksi kahvit, kahviraha 2e.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1