Sanajumalanpalvelus (Suora lähetys YouTubeen)

su 22.3. kello 10.00 - su 22.3. kello 11.00

Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalvelukseen livelähetyksen kautta. Linkki tapahtuman lopussa.

Valtioneuvoston 16.3. antamien rajoitusten pohjalta piispat ovat päättäneet että jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi. Jumalanpalvelus kuitenkin pidetään siten, että paikalla ovat vain sen toimittajat. Toivomme sinunkin yhä osallistuvan sen toteutukseen seuraavilla tavoilla.

Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalvelukseen YouTube-livelähetyksen kautta. Tilaamalla seurakunnan YouTube-kanavan saat tiedon uusista julkaisuista sekä muistutuksen livelähetyksestä.

Esirukouspyynnöt voit jättää seurakunnan nettisivuston kautta tai kirkkoon esirukouslaatikkoon.

KIRKKO ON AUKI: sunnuntaisin klo 11-13 hiljentymiseen ja yksityiseen rukoukseen. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Liturgi: Syväniemi Mika
Saarnaaja: Alhainen Risto-Pekka
Kanttori: Setälä Riikka
Suntio: Kurjenluoma Eeva-Liisa

80-vuotiaiden kutsukirkko on peruttu koronavirusepidemian torjumiseksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

JUMALANPALVELUKSEN VOIT KATSOA TÄSTÄ LINKISTÄ