Iltaperhekerho (Perhekerho)

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan! Kerhoon voi tulla jokainen iästä tai koosta riippumatta eli tämä on koko perheen kerho vauvasta vaariin. Ei ennakkoilmoittautumista. Iltaperhekerho on maksuton.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Iltaperhekerho (Perhekerho)

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.