Kaikki yhtä perhettä (Perhekerho)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

"Kaikki yhtä perhettä" on ilta juuri sinulle. Tule mukaan askartelemaan, laulamaan, keskustelemaan, leikkimään tai vain oleilemaan. Ilta päättyy iltapalatarjoiluun.

Kaikki yhtä perhettä-ilta kokoaa väkeä vauvoista vaareihin ja mummoihin. Ilta järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Pyhäkoulu