Hävikki-iltapala

Hävikki-iltapala Seurakuntakeskus

Hävikki-iltapalalla valmistetaan yhdessä ateria, jonka ainesosat on saatu hävikiksi menevistä elintarvikkeista.

Hävikki-iltapalaan ovat tervetulleita kaikki!

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)