Iltaperhekerho (Perhekerho)

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Tervetuloa mukaan! Kerhoon voi tulla jokainen iästä tai koosta riippumatta eli tämä on koko perheen kerho vauvasta vaariin. Ei ennakkoilmoittautumista. Iltaperhekerho on maksuton.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37