Perhetupa

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua. Voit varata omat eväät mukaan. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. (0,50e). sekä sämpylöitä (1e).

Ei ennakkoilmoittautumista. Perhetupa on maksuton.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa