Laulun lähde

Tervetuloa kuoroon!

Laulun lähde on hyvän mielen kuoro. Laulamme kolmi- tai neliäänisiä hengellisiä sekakuorolauluja ja mehutauolla jutustelemme niitä näitä. Kerran kuussa pyrimme käymään sunnuntai-aamun messuissa avustamassa. Tule rohkeasti mukaan, kuorossa laulaminen on mukavaa. Samalla pidämme yllä sosiaalisia suhteita! Tervetuloa!

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)

Nojatuoli-illat ovat leppoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia haastatteluineen ja musiikkivieraineen.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vauva- ja taaperomuskari