Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Perhekerhossa lapsilla eikä vanhemmilla ole ikärajoja.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen voi varata lapsille omat eväät mukaan. Perhekerhossa tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä sämpylät. Kahvi/tee/mehu 0,50e, sämpylä 1e.

Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho on maksuton.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Iltaperhekerho (Perhekerho)

Kerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään aikaa keskustellen kahvikupposen ääressä, lopuksi iltahartaus. Iltakerhoon myös kouluikäiset lapset ovat tervetulleita.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.