Kehitysvammaisten raamattukerhon kauden päätös

Kalajaisten leirikeskus

Raamattukerhon kauden päätös Kalajaisissa

Kauden päätöstilaisuus. Tarjolla iltapalaa ja makkaranpaistoa. Ohjelmaa. Omilla kyydeillä Kalajaisiin.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)