Kevätilta Kalajaisissa kehitysvammaisille

Kalajaisten leirikeskus

Raamattukerhon kauden päätös Kalajaisissa

Kauden päätöstilaisuus. Aloitamme lounaalla, jonka jälkeen ohjelmaa ja illalla makkaranpaistoa + iltapalaa. Omilla kyydeillä Kalajaisiin. Ilmoittaudu Soilelle p. 0505370326 / soile.vaaranmaa@evl.fi viimeistään 30.4. mennessä.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Nojatuoli-ilta (Musiikkitilaisuus)

Nojatuoli-illat ovat leppoisia matalan kynnyksen seurakuntatilaisuuksia haastatteluineen ja musiikkivieraineen.

Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)