ti 12.5. kello 09.30 - ti 12.5. kello 11.30
 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Perhekerhossa lapsilla eikä vanhemmilla ole ikärajoja.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen voi varata lapsille omat eväät mukaan. Perhekerhossa tarjolla kahvia, teetä ja mehua. (0,50e). Perhekerhon jälkeen Tiistairuokailu Seurakuntakeskuksessa.

Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho on maksuton.