Kehitysvammaisten leiripäivä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Kalajaisten leirikeskus

Leiripäivä kehitysvammaisille Kalajaisten leirikeskuksessa.

Ilmoittautuminen 12.8. mennessä Soilelle. Leirimaksu on 15e, joka sisältää edestakaisen matkan leirikeskukseen ja takaisin kotiin (taksit tilataan itse), ohjelman sekä ruokailut. Varaa mukaan käteistä, leirimaksut kerätään leirin aikana ja leirikeskuksen kioski on auki lounaan jälkeen.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Vauva- ja taaperomuskari

Vauva- ja Taaperomuskari on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Vauvojen ja taaperoiden kanssa lorutellaan ja körötellään klo 13.30 alkaen noin 20 minuutin ajan. Muskarituokion jälkeen juodaan kahvit ja voidaan vaihtaa kuulumisia.

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1