Kehitysvammaisten leiripäivä (Muu diakoniatyön tilaisuus)

Kalajaisten leirikeskus

Leiripäivä kehitysvammaisille Kalajaisten leirikeskuksessa.

Ilmoittautuminen 12.8. mennessä Soilelle. Leirimaksu on 15e, joka sisältää edestakaisen matkan leirikeskukseen ja takaisin kotiin (taksit tilataan itse), ohjelman sekä ruokailut. Varaa mukaan käteistä, leirimaksut kerätään leirin aikana ja leirikeskuksen kioski on auki lounaan jälkeen.

Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Vastuualueet: omaishoitajat, surutyö, vanhukset ja vammaiset

Koskenkorvan seurakuntatalo, Vanhatie 1