Pappi vai lääkäri

Esa Rouhe

"Pappi vai lääkäri" ilta 10.9. klo 18.30 Ilmajoen seurakuntakeskuksen Ristisalissa. Pappina Raamattuopiston aluejohtaja Lasse Pesu, lääkärinä reumatologi Esa Rouhe. Aiheena on kivun ja kärsimyksen kohtaaminen.

Ihmisen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä pohditaan Pappi vai lääkäri? -illassa, joka järjestetään torstaina 10.9. klo 18.30 Ilmajoen seurakuntakeskuksen Ristisalissa. Illan teemana on "Kivun ja kärsimyksen kohtaaminen".

- Ihmiselämä on kiehtova kokonaisuus. Se on kuin taiteilijan luoma teos, jota voidaan tarkastella eri tulokulmista käsin. Pappi vai lääkäri? -illoissa ihmiselämää tarkastellaan lääketieteen ja teologian näkövinkkelistä. Näillä tieteenaloilla on perinteisesti ollut läheiset kytkennät toisiinsa, kertoo pastori Lasse Pesu.

Lääkärin näkökulmia luennolla antaa reumatautien erikoislääkäri Esa Rouhe, ja papin näkökulmaa valottaa pastori Lasse Pesu. Juonnosta huolehtii seurakuntapastori Risto-Pekka Alhainen. Yhteislaulujen säestyksestä vastaa [nimi].

Tilaisuuden loppupuolelle on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille, ja sen päätteeksi on kahvitarjoilu. Illan järjestävät Ilmajoen seurakunta ja Suomen Raamattuopisto. Koronaepidemian vuoksi istumapaikkoja on vain 50:lle ensimmäiselle. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.