Hävikki-iltapala

Hävikki-iltapala on kaikille avoin yhdessätekemisen ja yhdessäruokailun mahdollisuus.

Hävikki-iltapalalla valmistetaan yhdessä kaupoista hävikiksi menevistä elintarvikkeista iltapalaa. Tehdään yhdessä, syödään yhdessä ja siivotaan keittiö yhdessä. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset.

Sley.n Kyrönjokiosaston vuosikokous

Sley.n Kyrönjokiosaston vuosikokous. Mm. katsaus menneisiin tapahtumiin.

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhetupa

Perhetupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Mukaan voi tulla niin lapset aikuisen kanssa kuin eläkeläisetkin. Perhetuvassa voi jutella, leikkiä, hiljentyä sekä viikottain vaihtuva toiminta (esim. askartelua, muskaria, ulkoilua, ruokailua jne,,,)

Kirkonkulma, Kirkkotie 37