ti 20.10. kello 09.30 - ti 20.10. kello 11.30
 Kirkonkulma, Kirkkotie 37

Huom! Perhekerhoon on ennakkoilmoittautuminen p. 040 482 5852. Ilmoittautuminen alkaa tunti ennen kerhon alkua. Kerro ilmoittautuessasi montako henkilöä teiltä on tulossa. Jokaiselle lähetetään vastauskuittaus. Max. 20 hlöä/kerho. Aikuisten on käytettävä kerhossa kasvomaskia.

Perhekerhossa lapsilla eikä vanhemmilla ole ikärajoja.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen voi varata lapsille omat eväät mukaan.

Perhekerho on maksuton.