Pyhäinpäivän iltakirkko (Sanajumalanpalvelus)

la 31.10. kello 16.00 - 18.00

Tervetuloa hiljentymään Pyhäinpäivän jumalanpalvelukseen!

Pyhäinpäivän kynttiläkirkossa luetaan pyhäinpäivästä pyhäinpäivään poisnukkuneiden ja siunattujen Ilmajoen seurakunnan jäsenten sekä Ilmajoella siunattujen ulkoseurakuntalaisten nimet. Jokaiselle sytytetään muistokynttilä, jonka voi jumalanpalveluksen jälkeen viedä haudalle.

Tänä vuonna Pyhäinpäivän kynttiläkirkko on jaettu koronarajoitusten vuoksi kahteen eri tilaisuuteen. Klo 16.00 tilaisuudessa luetaan niiden vainajien nimet, joiden sukunimen alkukirjain on A-L. Klo 18.00 tilaisuudessa luetaan niiden vainajien nimet, joiden sukunimen alkukirjain on M-Ö.

Ennakkotiedoista poiketen tilaisuus striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle suorana live-lähetyksenä, jonka voi jonkin aikaa katsoa myös jälkeenpäin. Pyhäinpäivänä seurakunnan YouTube-kanavalla julkaistaan päivän aihetta käsittelevä hartaus.

Jumalanpalveluksia voi seurata seurakunnan YouTube-kanavalta.

Turvavälit huomioon ottaen kirkkoon mahtuu 190 henkeä. Käytetään joka toista penkkiriviä, istumapaikat on merkitty keltaisilla lapuilla. Samasta perhekunnasta tulevat voivat istua lähempänä toisiaan.

Tulethan kirkkoon vain terveenä. Desinfioi kätesi käsidesillä, jota on tarjolla sisääntulon lähettyvillä.

Seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan THL:n etäisyysrajoituksia (turvavälit) sekä suositellaan käytettävän kasvomaskia.

Ota oma virsikirja mukaan! Virsikirja löytyy myös netistä, osoitteesta virsikirja.fi

Liturgi: Syväniemi Mika
Kanttori: Pekkanen Sinikka