Joulukassi 2021 - lahjoita ruoka-apua

ma 22.11. klo 8.00 – ke 8.12.
Joulukassi 2021 -keräyksen avulla voi lahjoittaa ilmajokisille taloudellisessa hädässä oleville ihmiselle jouluisia ruokatarvikkeita.

Seurakuntakeskus, Virastotalo

Lahjoita kassillinen jouluisia ruokatarvikkeita lähimmäiselle

Lahjoittaisitko seurakunnan diakonian kautta kassillisen jouluista ruokaa? Ilmajoen seurakunnan diakoniatyö kerää taloudellisessa ahdingossa oleville ilmajokisille joulukasseja, jotka sisältävät jouluista ruoka- ja käyttötarviketta. Keräyksen suojelijana toimii Ilmajoki-lehti.

Joulukassin kauppalista:

• riisi makaroni/nuudeli
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvi tai tee
  • rusinoita/kuivattuja hedelmiä
  • mehu tai glögi
  • hienosokeria
  • kaakao
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoo tai saippua
  • nestemäinen pyykinpesuaine (mielellään hajusteeton)
  • jokin jouluinen tuote

Muuta huomioitavaa: Kassit säilytetään huoneen lämmössä, joten huomioithan, että päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa (esimerkiksi: herkkuja, villasukat yms.).

VOIT TUODA KASSIN 22.11.-8.12.2021 diakoniatoimistoon, seurakuntatoimistoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen. Kiitos, että olet mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

- Ilmajoen seurakunta ja Ilmajoki-lehti

Johtava diakoniatyöntekijä
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki