Hiljainen gloria (Konsertti)

Kamarikuoron joulukonsertti

Kamarikuoro toivon ja rauhan tuojana

Ilmajoen seurakunnan kamarikuoro konsertoi joulutunnelmissa aatonaattona torstaina 23.12. klo 19 Ilmajoen kirkossa. "Hiljainen gloria" -konsertti pitää sisällään klassikoita ja uudempia suomalaisia joululauluja sekakuorolle. Lauluissa soi rauha, toivo ja evankeliumi.

Projektiluonteisesti kokoontuvan seurakunnan kamarikuoron laulajisto tulee Ilmajoelta, Seinäjoelta, Peräseinäjoelta, Kurikasta ja Jalasjärveltä. Kaikilla on pitkänlinjan laulukokemus. Kuoroa johtaa kanttori Terttu Iso-Oja. Konsertin kesto on n. 40 minuuttia. Tilaisuus on ilmainen, ovilla voi jättää vapaaehtoisen kolehtirahan diakoniatyön kautta järjestettävän avun tukemiseen.

Konserttielämän järjestäminen ei onnistu tällä hetkellä muuta kuin koronapassilla. Koronapassi koskee kaikkia yli 16-vuotiaita konserttiin tulijoita. Todistus näytetään kirkon ovella tarkastushenkilölle. Kirkossa on 190 hengen rajoitus. Konsertti striimataan myös seurakunnan YouTube-kanavalle, joten kaikki halukkaat pääsevät konserttia seuraamaan.

• Musiikki Musiikki