Perhekerho (Ennakkoilmoittautuminen)

ti 18.1. kello 09.30 - 11.30
Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Ilmoittautuminen alkaa klo 8.30 p.0406206291 /Katariina tai 0405455182 / Hanna. Kerro ilmoittautuessasi montako henkilöä teiltä on tulossa. Vastauskuittaus lähetetään. Tuomi-Ahon seurakuntakodilla max. 10hlöä/ kerho. Aikuisilla on oltava kerhossa kasvomaski.

Isovanhemmat lastenlapsien kanssa sekä perhepäivähoitajat kanssa ovat myös tervetulleita kerhoon mukaan.. Kerhossa on yhteistä ohjelmaa: pieni hartaus tai keskustelu, laulua ja kädentöitä. Lapset voivat leikkiä kerhon leluilla ja aikuiset keskustella toistensa kanssa. Aikuinen voi varata lapsille omat eväät mukaan. Perhekerhossa tarjolla kahvia, teetä, mehua ja sämpylöitä. Vapaaehtoinen tarjoiluraha.

Perhekerho on maksuton.