Gospelkuorojen kevätkonsertti

Gospelkuorojen kevät

Keväistä gospelia!

Helatorstaina 26.5. Ilmajoen kirkossa klo 18 soi gospel keväisin sävelin - täynnä valoa, toivoa, iloa! Esiintymässä on oman seurakunnan molemmat gospelkuorot, Avara ja Polku. Omien kappaleiden lisäksi kuorot yhdistävät välillä voimansa ja laulavat yhdessä. Kanttori Terttu Iso-Oja on valmentanut kuoroja. Mukana on bändi, jossa soittavat Veli Hakala, Mikko Mäki-Jyllilä, Markus Ania ja Mika Syväniemi. Yleisö pääsee myös laulamaan bändin säestyksellä.

Konsertissa kuullaan kattaus tämän hetken suomigospelin suositumpien lauluntekijöiden, kuten Pekka Simojoen ja Petri Laaksosen raikkaita lauluja (mm. Lauluista kaunein, Häikäisevän kirkas ja Kevätpurojen solinaa). Mukana on tuttuja lauluja myös Nuoren seurakunnan veisukirjasta ja Viisikielisestä. Kuorojen lisäksi kuullaan sooloesityksiä Tertun ja Mikan soittamana ja laulamana. Ohjelmassa on myös englanninkielistä perinteistä gospelohjelmistoa ja radiosoitoista bongattuja yllättäviä hengellisiä helmiä.

Konsertin kesto alle 1h. Tilaisuudessa kerätään kolehti Yhteisvastuulle.

• Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille