J.Jouppi Ensemblen Kauneimmat joululaulut

su 18.12. klo 18.00

Kirkko

Tervetuloa laulamaan joululauluja svengaavilla rytmeillä!

Nyt on juhlan aika! Kauneimmat joululaulut kajahtavat ilmoille tänä vuonna jo 50.kerran. Pyöreät vuodet eivät ole myöskään ainoa syy juhlaan. Kauneimmat joululaulut ovat alusta asti olleet maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten asialla. Sinäkin voit antaa lahjan, joka muuttaa lapsen elämän.

Sunnuntaina 18.12. klo 18 kannattaa tulla kirkkoon! Vieraaksemme saapuu taidokas J.Jouppi Ensemble, jonka johdolla saamme laulaa Kauneimpia joululauluja. 8-hengen Ensemblessä laulaa ja soittaa Anu Mäki-Latvala, Sanna Ågren, Suvita Jouppi, Suvi Ilonen, Pauliina Viertola, Mikko Kultalahti, Timo Jouppi ja Jarkko Jouppi.

Jarkko Jouppi kertoo:
"Meillä on jo pitkäaikainen perinne kokoontua laulamaan kauneimpia joululauluja, ja tehdä lauluista omannäköisiämme erilaisilla sovituksilla, instrumenteilla ja stemmalauluilla. Tällä kertaa painopiste on suureksi osaksi akustisessa instrumentaatiossa, johon kuuluu kontrabasso, haitari, piano ja akustinen kitara. Lisäksi Sanna Ågren maustaa kappaleita viululla ja moninaisilla puhaltimilla.

Useimmiten olemme pitäneet Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia Seinäjoella Törnävän kirkossa, mutta tänä vuonna on ilo tulla vierailemaan Ilmajoen kauniissa kirkossa.
Näillä lauluilla haluamme ilahduttaa, tuoda joulun tunnelmaa ja sanomaa, sekä antaa kuulijoille mahdollisuuden irtautua joulun kiireistä kauniin musiikin ääressä".

Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. Juontaja toimii Terttu Iso-Oja ja Mika Syväniemi vastaa äänentoistosta.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä