Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on kerhon ja jumalanpalveluksen kaltaista pienten ja kouluikäisten lasten toimintaa. Pyhäkoulu on lasten kirkko.

Pyhäkoulussa opitaan elämän perusasioita kuten kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista laulujen, Raamatun kertomusten, askarteluiden ja leikin avulla. Ohjaajina toimivat  pyhäkoulun ohjaajat.

Voit tilata nettipyhispaketin kotiisi anu.tuomi@evl.fi

Kirkonkulma (Kirkkotie 37)
Seurakuntakoti Tuomi-Aho (Kiintokalliontie 1, Ahonkylä)

4.4. Pop-Up Pääsiäispyhäkoulu Kirkonkulmassa klo 12-13. Ennakkoilmoittautuminen, mukaan mahtuu 20 lasta. Pyhäkoulussa lauletaan, hiljennytään ja askarrellaan. Pyhäkoulu soveltuu kerhoikäisille tai alakouluikäisille lapsille. Ilmoittaudu pyhäkouluun viim. 3.4. Anulle p. 040 358 2456 (vastauskuittaus lähetetään). Kerro ilmoittautuessa montako lasta teiltä olisi tulossa.