Mieshenkilö menehtyi poliisitehtävällä Ilmajoella

4.6.2019 13.49

Ilmajoen kirkon pihalla sattui tänään välikohtaus, jossa ilmajokinen yli 50-vuotias mies kuoli poliisitehtävän yhteydessä.

Seurakunnan työntekijät olivat hälyttäneet aamulla paikalle poliisit huomattuaan häiritsevästi käyttäytyneen miehen. Pohjanmaan poliisista kerrotaan, että miehen käytöksen johdosta poliisi joutui raudoittamaan henkilön. Raudoittamisen jälkeen mies meni elottomaksi ja kuoli.

Vt. kirkkoherra Jani Latva-Nikkola välittää osanoton menehtyneen henkilön omaisille. Seurakunta tarjoaa keskusteluapua kaikille, joita tapaus on järkyttänyt ja koskettanut. Ole siis rohkeasti yhteydessä seurakunnan työntekijöihin.

Lisää voit lukea huomisesta Ilmajoki-lehdestä sekä tiedotteen Pohjanmaan poliisilta

Juttu on ote Ilmajoki-lehden kirjoituksesta.