Ilmajoen seurakunta siirtyy poikkeusjärjestelyihin

12.3.2020 19.38

Ilmajoen seurakunta pyrkii ennaltaehkäisemään koronavirusepidemiaa. Kaikki tilaisuudet perutaan toistaiseksi. Vain jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset hoidetaan, nekin noudattaen erityistä varovaisuutta. Seurakunta ei kuitenkaan mene kiinni, se keskittyy nyt sielunhoitoon, rukoukseen ja toivon välittämiseen eri tavoin.

Päätöksestä johtuen peruttuja tilaisuuksia on muun muassa Braxen-kuoron konsertti, isoskoulutus ja työntekijöiden ja luottamushenkilöiden seminaari. Jumalanpalvelus sunnuntaina 15.3.2020 pidetään illalla klo 18. Seuraa ilmoittelua.

”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala! Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia.” (2. Kor. 1: 3–4)