Ilmajoen seurakunnassa on suntion paikka auki

4.5.2021 07.13

Ilmajoen seurakunta hakee viherpeukaloista suntiota

Suntio

Ilmajoen seurakunnassa on haettavana suntion tehtävä.

Suntion pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kirkko- ja kappelirakennuksista huolehtiminen ulkoalueineen sekä seurakunnassa järjestettävien tilaisuuksien, jumalanpalvelusten ja toimitusten valmistelu ja niissä avustaminen. Suntio toimii myös osana seurakunnan hautaus- ja kiinteistötoimea pääasiallisena vastuualueenaan puutarhatyöt.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisena kuukausipalkkana. Tehtävään valittavalta edellytetään koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista kiinteistötoimen tehtävien tai suntion tehtävän hoitamisesta. Lisäksi toivomme puutarha-alan osaamista.

Hakemukset toimitetaan 24.5.2021 klo 15 mennessä seurakuntaan joko postitse osoitteella Ilmajoen seurakunta, kirkkoneuvosto, Kirkkotie 37, 60800 ILMAJOKI tai sähköpostitse ilmajoen.seurakunta@evl.fi. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on toimitettava seurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Työnjohtaja Jussi-Pekka Viianen, 0447790079, jussi-pekka.viianen@evl.fi