Uutislistaukseen

Tiedote koskien Seurakuntakeskusta

[tiedotetta päivitetty 2.3.2022]

Seurakuntakeskuksen sisäilman laatu on herättänyt huolta. Tästä johtuen siellä teetettiin tutkimus, jossa seinä- ja pohjarakenteista paljastui mikrobikasvustoa. Sen johdosta seurakunta on päättänyt rajoittaa rakennuksen käyttöä.

 

seurakuntakeskus.jpg

Uutta tietoa alla olevaan uutiseen (5.5.2022):

Kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan 4.5.2022, että seurakuntakeskus puretaan vuoden 2022 loppuun mennessä. Keittiö, Leipäsali ja Ristisalali ovat käytössä elokuun loppuun saakka.

 

Toistaiseksi rakennusta ei ole asetettu käyttökieltoon. Seurakunnan päätöksellä kuitenkin Kellosalin puoleinen pääty ja toimistot ovat kokonaan pois käytöstä. Kellosaliin jo varatut tilaisuudet siirretään seurakunnan muihin tiloihin. Seurakuntatoimisto on yhteydessä tilaisuuksien järjestäjiin.

Terveystarkastaja vieraili Seurakuntakeskuksessa tiistaina 1.3.2022. Tilapäisestä käytöstä ei aiheudu käyttäjille vaaraa. Huhtikuun loppuun saakka tilaisuudet järjestetään normaalisti Leipä- ja Ristisalissa. Myös ravitsemuspalvelut toimivat tämän ajan normaalisti. Koska käytössä on vain yksi tila muistotilaisuuksille, siunausvaraukset ovat jatkossa perjantaisin ja lauantaisin klo 10 ja 14. Maaliskuun aikana tehdään pidemmälle ulottuvia päätöksiä.

Diakoniatoimisto palvelee tällä hetkellä ensisijaisesti puhelimitse.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista, kun päätöksiä jatkosta tehdään. Päätöksissä huomioidaan viramomaistsen suositukset.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Jani Latva-Nikkola (p. 040 769 6956) ja talousjohtaja Antti Viita (p. 050 554 0633).

24.2.2022 17.10