Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Kevät 2020

HUOM! Tilaisuudet peruutettu toistaiseksi, koska seurakunta pyrkii ennaltaehkäisemään koronavirusepidemiaa

ke 1.4. Kaikki yhtä perhettä -ilta Kirkonkulmassa klo 17.30-19.30. Kaikki yhtä perhettä-ilta on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Illassa mukavaa yhdessäoloa, leikkiä, pääsiäisaskarteluja ja pieni hartaushetki. Ilta päättyy iltapalaan. Kaikki yhtä perhettä-ilta on maksuton. Illan yhteistyökumppanina on MLL.  PERUTTU

ke 8.4. Lasten pääsiäiskirkko Ilmajoen kirkossa klo 18

to 14.5. Lasten kevätkirkko Ilmajoen kirkossa klo 18

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »