Äiti ja isä pitävät vauvaa sylissään.

Lapset ja perheet

Tuleva tapahtumia

Kesä 2020

Kirkonkulmassa kesätoimintaa perheille arkipäivisin klo 10-15. Ovet ovat avoimet leikkiin ja yhdessäoloon, myös ulkona voi leikkiä. Ei ohjattua toimintaa. Lasten mukana oltava aikuinen. Tervetuloa!

ma 10.8. klo 15-18 Kouluun lähtevien ekaluokkalaisten siunaaminen.

Tervetuloa koko perhe Ilmajoen kirkkoon maanantaina 10.8. juhlistamaan ekaluokan alkua! Voit tulla paikalle klo 15-18 välisenä aikana, silloin kun teille sopii. Kirkossaa tuleva koululainen saa siunauksen. Sen jälkeen voitte herkutella täytekakkukahvilla ja -mehulla, kuunnella pyhäkouluhetken, askarrella, ottaa selfien suojelusenkelin kanssa tai vaikkapa etsiä kadonnutta rukousta.

#suuremmansuojassa

Päiväkerhot, perhekerhot ja vauva-/taaperokerhot aloittavat syyskautensa viikolla 34.

Mobiiliraamattu lapsille

Israelilainen perhe, johon kuuluu äiti, isä, ja kaksi lasta.Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8 -vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista nimellä Lasten Raamattusovellus tai osoitteessa bible.com/lapset.

Ilmajoen seurakunta - Lapset ja perheet -logo. Logo on lasten piirtämä ja värikäs.

Lapsityön toimisto

Kirkonkulman päiväkerhotalossa

postiosoite:
Seurakunnan lapsityö
Kirkkotie 37
60800 Ilmajoki

Kerhopisteissä olevat puhelimet

Kirkonkulman päiväkerhotalo p. 0400 374 070
Koskenkorvan seurakuntatalo p. 0400 565 034

Katso lastenohjaajien yhteystiedot täältä »