Taloustoimisto

Ilmajoen seurakunnan taloustoimisto vastaa seurakunnan hallinto- ja talousasioista, laskutuksesta ja laskunmaksusta, valmistelee seurakunnan talousarvion virkamiesesityksen ja tekee seurakunnan tilinpäätöksen, hoitaa palkanmaksun jne.


Seurakunnan laskutusosoite

Yritys Ilmajoen seurakunta
Laskutusosoite Kirkon Palvelukeskus/ Ilmajoen  seurakunta
003701779925
PL 5018
02066 DOCUSCAN
Verkkolaskuosoite

003701779925

Operaattori: CGI

Operaattoritunnus: 003703575029

Sähköpostiosoite laskuille     kkr.pl5018@xbs-salo.com   

 

Huomioithan, että laskutusosoite ei ole tavarantoimitusosoite.

Y-tunnuksemme on 0177992-5.

Laskutusohjeet

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

               

                Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.

Ota yhteyttä

Toimistosihteeri (talous- ja palkkahallinto)
ma-to klo 9-14

taloustoimisto