Koskenkorvan seurakuntatalo

Vanhatie 1, 61330 Koskenkorva

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Koskenkorvan seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti M. Nordensvan. Rakennus on rakennettu vuonna 1953. Rakennusta on kunnostettu ja muutettu vuosien mittaan siten, että se on parhaalla mahdollisella tavalla palvellut käyttötarkoitustaan. Koskenkorvan seurakuntatalolla pidetään seurakunnan päiväkerhoja ja satunnaisesti myös muita tilaisuuksia. Rakennuksessa on kaksi asuntoa, jotka ovat vuokrauskäytössä.

Parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen pihassa.

Vanhatie 1, 61330 Koskenkorva

Vanhatie 1, 61330 Koskenkorva