Koskenkorvan seurakuntatalo

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Koskenkorvan seurakuntatalo

Historiaa

Koskenkorvan seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti M. Nordensvan. Rakennus on rakennettu vuonna 1953 ja siinä on tilava kirkkosali sekä pienehkö tarjoulutila ja keittiö. Rakennusta on kunnostettu ja muutettu vuosien mittaan siten, että se on parhaalla mahdollisella tavalla palvellut käyttötarkoitustaan.

Toiminta

Koskenkorvan seurakuntatalolla pidetään seurakunnan päiväkerhoja ja satunnaisesti myös muita tilaisuuksia. Rakennuksessa on kaksi asuntoa, jotka ovat vuokrauskäytössä.

Parkkipaikka

Parkkipaikat sijaitsevat rakennuksen pihassa.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Seurakuntakoti Tuomi-Aho

Vanhatie 1, 61330 Koskenkorva

Perhekerho (Ennakkoilmoittautuminen)

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Ilmoittautuminen alkaa klo 8.30 p.0406452383 /Anelma tai p. 0401942883 /Satu. Kerro ilmoittautuessasi montako henkilöä teiltä on tulossa. Vastauskuittaus lähetetään. Max. 10hlöä/ kerho. Aikuisilla on oltava kerhossa kasvomaski.

Vanhatie 1, 61330 Koskenkorva

Perhekerho (Ennakkoilmoittautuminen)